DOSA

DOSA South Indian Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dosa. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 9:14 Unfortunately I didn't enjoy and eventually threw it away. I ordered 2 vegetarian dishes Shahi paneer and Kadhi pakora, sauces were like soups which didn't remind anything in one there were big some "meat like" balls. The only good thing was naan.
20 apr 2022 om 20:06 Bezorging veel te laat, 40 minuten na afgesproken tijd, in totaal hebben ze er 2 uur over gedaan. bellen; de bezorger is onderweg. wat dan vervolgens niet zo is. zeer frustrerend. bij aankomst was het eten koud en smaakloos deze keer
18 apr 2022 om 22:57 Delivery was nice and almost within the time. But I did not like the taste of the food, especially the Sambar was sweet
3 apr 2022 om 16:15 Actually it took 2 hrs to arrive but there was not that option in your drop down list. Apsolutely disappointed with length of time it took to arrive. Was supposed to be 1 hour but then some problem with driver. Def wont be ordering again from there.
31 mrt 2022 om 23:21 Lekker hoor, maar 2 volle uren gewacht (en 2x gebeld, het is er bijna mevrouw - nee, dat was het dus niet)... dat probeer ik niet nog een keer.
26 mrt 2022 om 22:06 Het eten was heerlijk maar kwam na 80! minuten ipv de beloofde 40, dat is echt te lang. De bezorger was wel heel aardig
21 mrt 2022 om 20:50 Belde er achter aan om te vragen of het eten minder spicy kon. En dat hebben ze gedaan. Voor mensen die echt niet van spicy houden, ook dan is het nog redelijk pittig. Maar voor mij precies goed! Super lekker as always! En snelle bezorging :-)
14 mrt 2022 om 11:14 Netjes en op tijd afgeleverd. Het eten bij Dosa varieert erg. Vandaag was Dal Makhani wel lekker van smaak, maar erg dun, waterig. De Baigan Bharta was heerlijk vers en gekruid, maar zó gepeperd dat ik hem niet kon eten, en ik houd best van pittig.
11 mrt 2022 om 19:25 Eten was superlekker, aardige bezorger
6 mrt 2022 om 21:19 The food had authentic Indian taste and the delivery was on time.
6 mrt 2022 om 20:32 Eten was erg lekker en de bezorger was heel netjes
6 mrt 2022 om 20:23 Heerlijk!