DOSA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 161 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dosa. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 21:40 Het eten wss heel lekker. Jammer dat de bezorger het biertje dat ik erbij besteld had vergeten was.
26 jan 2023 om 21:37 Altijd heerlijk, altijd snel. Aanrader!
26 jan 2023 om 15:18 Alles was heerlijk en goed warm. Er zaten veel extra’s bij.
22 jan 2023 om 21:07 Alles was heerlijk! Zo blij met zo veel (lekker) vegan gerechten inclusief dosas.
20 jan 2023 om 21:07 Heerlijk
2 jan 2023 om 20:47 Heel vieze Saag Paneer, Naan ook karton-achtig. Jammer hoor!
2 jan 2023 om 16:00 Vegetarisch menu voor 2 pers. was ruim voldoende. Naan erg lekker, de rest van het eten mag wel iets meer pit hebben.
12 okt 2022 om 20:24 Het eten is echt goed en lekker maar ze geven nu ineens minder dan een poosje terug. Ik denk paar maanden terug kreeg je twee dosa’s wanneer je een dosa bestelde. Nu is dat ineens 1.5. Echt raar want het is gewoon 25% duurder geworden.
10 okt 2022 om 8:55 the max delivery time here is 90 min, but it took almost 2 hours ...
2 okt 2022 om 19:35 Food was really good! Great option for Rohan Josh
18 sep 2022 om 20:59 Het duurde te lang voor we het eten bezorgd kregen - volgende keer ga ik het (weer) zelf afhalen.
10 sep 2022 om 21:24 lekker als altijd