DOSA

DOSA South Indian Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dosa. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 20:59 Het duurde te lang voor we het eten bezorgd kregen - volgende keer ga ik het (weer) zelf afhalen.
10 sep 2022 om 21:24 lekker als altijd
30 jun 2022 om 5:39 Eten was deze keer wat te weinig gekruid vonden we. Die gobi pakora was dan wel weer geweldig! Nieuwe healthy snack verslaving!
26 jun 2022 om 13:39 Food was ok, previous experience was way more positive.
6 jun 2022 om 8:47 Bezorging veel te laat kwam koud aan en incomplete bestelling. Geen liefde in het eten, niet lekker op smaak. Nooit meer.
14 mei 2022 om 9:14 Unfortunately I didn't enjoy and eventually threw it away. I ordered 2 vegetarian dishes Shahi paneer and Kadhi pakora, sauces were like soups which didn't remind anything in one there were big some "meat like" balls. The only good thing was naan.
20 apr 2022 om 20:06 Bezorging veel te laat, 40 minuten na afgesproken tijd, in totaal hebben ze er 2 uur over gedaan. bellen; de bezorger is onderweg. wat dan vervolgens niet zo is. zeer frustrerend. bij aankomst was het eten koud en smaakloos deze keer
18 apr 2022 om 22:57 Delivery was nice and almost within the time. But I did not like the taste of the food, especially the Sambar was sweet
3 apr 2022 om 16:15 Actually it took 2 hrs to arrive but there was not that option in your drop down list. Apsolutely disappointed with length of time it took to arrive. Was supposed to be 1 hour but then some problem with driver. Def wont be ordering again from there.
31 mrt 2022 om 23:21 Lekker hoor, maar 2 volle uren gewacht (en 2x gebeld, het is er bijna mevrouw - nee, dat was het dus niet)... dat probeer ik niet nog een keer.
26 mrt 2022 om 22:06 Het eten was heerlijk maar kwam na 80! minuten ipv de beloofde 40, dat is echt te lang. De bezorger was wel heel aardig